Νέα

May 30, 2024

Αν αγαπάτε πώς ο Balatro αλλάζει το παιχνίδι του πόκερ, τα μπουντρούμια και οι εκφυλισμένοι παίκτες κάνουν κάτι παρόμοιο με το Blackjack και υπάρχει ένα επίδειξη που μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Βασικά συμπεράσματα:

  • Balatro και Dungeons & Degenerate Gamblers και τα δύο μεταμορφώνουν τα παραδοσιακά παιχνίδια τράπουλας σε μοναδικές περιπέτειες που μοιάζουν με απατεώνες.
  • Στο Dungeons & Degenerate Gamblers, οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν ειδικές κάρτες με μοναδικές ικανότητες που αλλάζουν σημαντικά το παιχνίδι του blackjack.
  • Η έκδοση επίδειξης προσφέρει μια ματιά στους εφευρετικούς μηχανισμούς και τα ιδιόμορφα χαρτιά του παιχνιδιού, υπόσχοντας μια νέα αντίληψη για το blackjack.

Στον κόσμο των παιχνιδιών με κάρτες, η καινοτομία μπορεί μερικές φορές να φαίνεται σαν μια τράπουλα που στοιβάζεται ενάντια στη δημιουργικότητα. Ωστόσο, παιχνίδια όπως Μπαλάτρο έχουν ανατρέψει το τραπέζι, μετατρέποντας το πόκερ σε μια άγρια, διαρκώς μεταβαλλόμενη περιπέτεια. Τώρα, είναι η σειρά του blackjack να ανακατασκευαστεί σε κάτι απολαυστικά παράξενο Dungeons & Degenerate Gamblers. Φανταστείτε να κάθεστε σε μια ταβέρνα με χαμηλό φωτισμό, κάπως αμφισβητήσιμη, με τον αέρα να είναι πυκνός από προσμονή και, ας είμαστε ειλικρινείς, από λίγη δυσοσμία. Ο στόχος σας? Να νικήσει μια παρέλαση ολοένα και πιο μεθυσμένων αστών σε ένα παιχνίδι μπλακ τζακ όπως κανένα άλλο.

Αν αγαπάτε πώς ο Balatro αλλάζει το παιχνίδι του πόκερ, τα μπουντρούμια και οι εκφυλισμένοι παίκτες κάνουν κάτι παρόμοιο με το Blackjack και υπάρχει ένα επίδειξη που μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα

Από την αρχή, Dungeons & Degenerate Gamblers αποκλίνει από το τυπικό σας παιχνίδι της προσπάθειας να μην ξεπεράσετε τα 21. Εδώ, κάθε κάρτα έχει το δικό της σύνολο ικανοτήτων - καρδιές για θεραπεία, μπαστούνια για προστασία, διαμάντια για να γεμίσετε τις τσέπες σας και μπαστούνια για να χτυπήσετε την υγεία του αντιπάλου σας. Αλλά αυτό απλώς ξύνει την επιφάνεια. Σύντομα, θα βρείτε τον εαυτό σας να κρατάτε μια τράπουλα γεμάτη με τις πιο απροσδόκητες ποικιλίες καρτών: κάρτες ταρώ που προβλέπουν (και χειραγωγούν) το μέλλον, επαγγελματικές κάρτες που συνδέουν το δρόμο τους στη στρατηγική σας, ακόμη και κάρτες γενεθλίων που, κατά πάσα πιθανότητα, προσφέρουν έκπληξη ή δύο.

Μόνο το demo αποκαλύπτει έναν θησαυρό δημιουργικών σχεδίων καρτών. Έχετε ακούσει ποτέ για το σφυρί των συλλόγων? Κερδίζει τον αντίπαλό σου με ζημιά. Ή ίσως το Pi of Hearts, μια κάρτα που όχι μόνο στρογγυλοποιεί τη δική της αξία σε μια βάση, αλλά ενισχύει και τη δύναμή της για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Και μετά υπάρχει το αντίστροφη κάρτα, δίνοντας μια ανατροπή γνωστή σε οποιονδήποτε έχει παίξει Uno, δίπλα στον α κάρτα κανόνων που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τους βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού προς όφελός σας.

Επιπλέον, το παιχνίδι εισάγει ένα σύστημα συναλλαγών, που επιτρέπει στους παίκτες να ανταλλάσσουν λιγότερο χρήσιμες κάρτες με κάτι που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Αυτός ο μηχανικός προσθέτει ένα επίπεδο στρατηγικής και απρόβλεπτης ικανότητας, διασφαλίζοντας ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι ποτέ εντελώς ίδιο.

Dungeons & Degenerate Gamblers δεν στηρίζεται μόνο στους καινοτόμους μηχανισμούς καρτών του. Τυλίγει τα πάντα σε μια γοητευτική lo-fi αισθητική που υπόσχεται να προσελκύσει τους λάτρεις των αντισυμβατικών παιχνιδιών με κάρτες. Με ένα demo ήδη διαθέσιμο και μια πλήρη κυκλοφορία στον ορίζοντα από την Yogscast Games, αυτός ο τίτλος ανακατεύεται για να είναι απαραίτητος για όποιον εκτιμά μια νέα ανατροπή στα κλασικά παιχνίδια με κάρτες.

Οπότε, αν η ιδέα να συνδυάσετε μαγεία, στρατηγική και λίγο χάος στα παιχνίδια τράπουλας μοιάζει με το δικό σας βράδυ, ήρθε η ώρα να σηκώσετε μια καρέκλα στην ταβέρνα και να ασχοληθείτε. Ποιος ξέρει; Μπορεί απλά να το βρείτε Dungeons & Degenerate Gamblers είναι η μπαλαντέρ που αναζητούσατε στη συλλογή παιχνιδιών σας.

undefined is not available in your country. Please try:
Ηλεκτρικός διαγωνισμός κουλοχέρηδων του Everygame Poker: $2000 Prize Pool Awaits!
2024-06-02

Ηλεκτρικός διαγωνισμός κουλοχέρηδων του Everygame Poker: $2000 Prize Pool Awaits!

Νέα