Νέα

May 10, 2024

Dragon Blackjack: The Thrilling New Way to Play στο Bovada

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Βασικά Takeaways

Dragon Blackjack: The Thrilling New Way to Play στο Bovada
  • Η Bovada κυκλοφόρησε μια νέα παραλλαγή blackjack, το Dragon Blackjack – Εγγυημένος πολλαπλασιαστής, προσφέροντας μια ευκαιρία για τεράστιες πληρωμές.
  • Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έναν πολλαπλασιαστή από 2x έως 50x στο πλευρικό ποντάρισμα τους για κάθε νικητήριο χέρι.
  • Το παιχνίδι περιλαμβάνει γνωστούς κανόνες μπλάκτζακ, αλλά προσθέτει ένα συναρπαστικό πλευρικό στοίχημα Εγγυημένου πολλαπλασιαστή, με πιθανά κέρδη έως και $25.000.

ΑΤΛΑΝΤΑ – Είστε έτοιμοι για μια εμπειρία blackjack που ανεβάζει τον ενθουσιασμό στους έντεκα; Το τελευταίο παιχνίδι του Bovada, Dragon Blackjack – Εγγυημένος πολλαπλασιαστής, είναι εδώ για να ταρακουνήσει τη σκηνή του επιτραπέζιου παιχνιδιού με μια φλογερή ανατροπή. Αυτό δεν είναι το μπλακ τζακ του παππού σου. είναι μια έκδοση υψηλών οκτανίων που συνδυάζει το κλασικό gameplay με την ευκαιρία να κερδίσετε μεγάλα - πραγματικά μεγάλα.

Φανταστείτε το εξής: κάθε χέρι που παίζετε θα μπορούσε να πολλαπλασιάζει το ποντάρισμά σας στο πλευρικό ποντάρισμα από 2 φορές σε ένα τεράστιο 50x. Ναι, το διάβασες σωστά. Με κάθε χέρι που κερδίζει, όχι μόνο κερδίζετε κέρδη από το κύριο χέρι σας, αλλά έχετε επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε έως και $25.000 σε παράπλευρα κέρδη. Είναι σαν να προσθέτετε ένα turbo booster στην εμπειρία σας στο blackjack.

Οπτικά και Παιχνίδι

Μόλις τα χαρτιά σας χτυπήσουν στο τραπέζι, κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για τον χρυσό δράκο. Αυτό το μυθικό θηρίο δεν είναι εκεί μόνο για επίδειξη. αναπνέει μια εγγυημένη βολίδα πολλαπλασιαστή σε κάθε χέρι, σημαδεύοντας τον πιθανό πολλαπλασιαστή νίκης σας. Ο ενθουσιασμός του να βλέπεις τον δράκο να αποφασίζει για τη μοίρα σου προσθέτει ένα εντελώς νέο επίπεδο δέσμευσης στο παιχνίδι.

Αλλά εδώ είναι το αλιευτικό - για να κερδίσετε χρήματα από τον πολλαπλασιαστή, πρέπει να κερδίσετε το χέρι. Προσθέτει ένα δελεαστικό στρώμα στρατηγικής και προσμονής σε κάθε παιχνίδι.

Κανόνες και πιθανότητες νίκης

Το Dragon Blackjack παραμένει στο αγαπημένο βιβλίο του blackjack – σκεφτείτε διπλά downs, splits και αυτή τη βιασύνη του 21. Αλλά το πραγματικό παιχνίδι που αλλάζει το παιχνίδι είναι το πλευρικό στοίχημα Εγγυημένος πολλαπλασιαστής. Με ελάχιστο $1 και μέγιστο $500, αυτό το πλευρικό στοίχημα φέρνει τη συγκίνηση της δυνατότητας για τεράστιες νίκες στο προσκήνιο του παιχνιδιού.

Οι πολλαπλασιαστές κυμαίνονται από ένα μέτριο 2x έως ένα εντυπωσιακό 50x και το blackjack πληρώνει με το παραδοσιακό 3:2. Είναι μια αναζωογονητική επιστροφή στις πληρωμές φιλικές προς τους παίκτες σε μια εποχή όπου το 6:5 έχει γίνει πολύ συνηθισμένο.

Πώς να παίξεις

Πριν καταδυθείτε, ακολουθούν ορισμένοι βασικοί κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου:

  • Ο πολλαπλασιαστής ισχύει μόνο για το πλευρικό στοίχημα, όχι για το κύριο στοίχημα.
  • Τα παράπλευρα κέρδη ισούνται με τον πολλαπλασιαστή επί του πονταρίσματος – όχι τον πολλαπλασιαστή επί τα συνολικά κέρδη.
  • Ένα μπλάκτζακ οδηγεί σε πληρωμή 3:2 για το κύριο χέρι, ενώ το πλευρικό στοίχημα πληρώνεται ως κανονική νίκη.
  • Σε περίπτωση ώθησης, θα πάρετε πίσω το κύριο ποντάρισμά σας, αλλά πείτε αντίο στο πλευρικό σας στοίχημα.

Dragon Blackjack – Εγγυημένος πολλαπλασιαστής στο Bovada είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. είναι μια περιπέτεια υψηλού κινδύνου. Συνδυάζει τη στρατηγική του κλασικού μπλάκτζακ με τη συγκίνηση των πολλαπλασιαστών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή, όλα τυλιγμένα σε ένα οπτικά ελκυστικό πακέτο. Είτε είστε λάτρης του blackjack είτε ψάχνετε για ένα νέο είδος συγκίνησης, αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να προσφέρει ενθουσιασμό, στρατηγική και την ευκαιρία για μεγάλες νίκες. Είστε έτοιμοι να νιώσετε τη ζέστη και να δείτε αν ο δράκος χαμογελά στα στοιχήματά σας;

undefined is not available in your country. Please try:
Ηλεκτρικός διαγωνισμός κουλοχέρηδων του Everygame Poker: $2000 Prize Pool Awaits!
2024-06-02

Ηλεκτρικός διαγωνισμός κουλοχέρηδων του Everygame Poker: $2000 Prize Pool Awaits!

Νέα